Om LÆS PÅ NY

Hos LÆS PÅ NY møder du kun én lærer – Annemette. Jeg har valgt at arbejde med Alkalærs metode og materialer, fordi alle kan knække læsekoden gennem Alkalærs lydrette grundlag og den systematiske opbygning. Desuden er Alkalærs materialer fyldt med sjove historier, glad musik og festlige illustrationer.

Jeg er optaget af, at undervisningen foregår i en rar, tryg og rolig atmosfære. Undervisningen er varieret med koncentreret arbejde, leg, spil og bevægelse, så det passer til elevens alder, behov og interesser.

Undervisningen planlægges individuelt og foregår gerne på samme tidspunkt hver uge.

Alle er velkomne i min skolestue, hvor jeg med ro, smil og tålmodighed guider elev og forældre til at begynde læseindlæringen på en ny måde.

Jeg blev i 1995 færdig som lærer ved Silkeborg Seminarium og har i 20 år været lærer på Dueholmskolen. Sideløbende med lærerjobbet tog jeg i 2008-13 en diplomuddannelse inden for tale-, høre- og læsevanskeligheder. I januar 2018 var jeg på det første kursus ved Alkalær, i april på det andet og i marts 2019 afsluttede jeg uddannelsen ved Alkalær og er nu Certificeret Alkalær Diplom-underviser.

I foråret 2018 startede jeg min egen skole LÆS PÅ NY ved vores hjem på Mors. Vi bor lidt nord for Nykøbing på et dejligt sted med udsigt til Limfjorden, en stor have samt høns, katte og heste, som gerne vil snakkes med.

 

 

Lokalerne hos Læs på ny

Om LÆS PÅ NY

LÆS PÅ NY tilbyder børn og voksne eneundervisning i læsning efter Alkalærs metode og materialer, fordi alle kan knække læsekoden på denne måde. Undervisningen er tilpasset elevens niveau, alder og behov. Det foregår i min skolestue, hvor jeg med ro og tålmodighed guider eleven til at begynde sin læseindlæring på en ny måde.

Kontaktinformationer

LÆS PÅ NY

Annemette Vig Schlichting

Teglgårdsvej 28, 7900 Nykøbing Mors

Tlf. 2564 2567

annemette@laespaany.dk

CVR-nr. 40751882

Kontakt os