SØDE ORD – alle kan lære at læse – Alkalær modul 1

Det første modul handler om at knække læsekoden med søde ord = lydrette ord, der staves som de siges som fx ordene å, is, bøf, hils, pokal, ananas. Vi arbejder først med bogstavernes navn, form og lyd. Herefter lærer du at læse lydrette ord med 2, 3 og 4 bogstaver samt lydrette ord med flere stavelser. Du lærer også om vokalernes hårde, korte og lange lyde, om konsonantklynger og stavelsesdeling. Til sidst kan du læse lydrette bøger med op til 12 bogstaver.

I undervisningen skal vi læse, skrive, stave, spille, synge og bevæge os – og finde glæden ved læring.

Derhjemme arbejder du videre med SØDE ORD-mappen og læse-selv-bøger. Denne træning er en vigtig del af processen, og derfor er det en forudsætning, at du er motiveret for at lære at læse, og at du har opbakning fra dine forældre eller en anden god hjælper.

Inden du starter, skal du og dine forældre komme til en gratis og uforpligtende samtale hos mig. Vi skal tale om jeres ønsker og behov, og jeg tager en lille læsetest for at se, hvor du befinder dig i din læseudvikling i forhold til Læsetrappen.

Undervisningsforløbet stækker sig over 12-14 lektioner (3-4 mdr.) hos mig og koster 4500 kr.

Dertil kommer ca. 1300 kr. til køb af undervisningsmaterialer ved Alkalær.

Læs på ny søde ord
Læs på ny søde ord

Om LÆS PÅ NY

LÆS PÅ NY tilbyder børn og voksne eneundervisning i læsning efter Alkalærs metode og materialer, fordi alle kan knække læsekoden på denne måde. Undervisningen er tilpasset elevens niveau, alder og behov. Det foregår i min skolestue, hvor jeg med ro og tålmodighed guider eleven til at begynde sin læseindlæring på en ny måde.

Kontaktinformationer

LÆS PÅ NY

Annemette Vig Schlichting

Teglgårdsvej 28, 7900 Nykøbing Mors

Tlf. 2564 2567

annemette@laespaany.dk

CVR-nr. 40751882

Kontakt os